همسرم برای اجراییه تمکین اقدامی نمیکند، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷۰۴ #43508681

با سلام
همسرم بعد از اینکه مرا از خانه بیرون کرد، شکایت الزام به تمکین علیه من کردن و حکم دادگاه به نفع ایشان صادر شد و بعد من درخواست تجدید نظر دادم و حکم دادگاه اول تایید شد و اجرای حکم منوط به تهیه منزل و وسایل در شان زوجه شد، همسرم برای اذیت کردن من منزلی مخروبه در خارج از تهران اجاره کرده، که فاقد وسیله اولیه برای زندگی هست و چون حکم دادگاه به اینصورت صادر شده برای اجرائیه حکم اقدامی نمیکنه.
من هم قصد جدا شدن ندارم چیکار باید بکنم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید اعلام آمادگی به تمکین به دادگاه نمایید و درخواست تهیه مسکن و لوازم از سوی زوج را بنمایید .

به اجرای احکام‌مراجعه و طی لایحه ای اعلام تمکین نمایید

شما می توانید تقاضای کارشناسی کنید تا کارشناس منزل را ملاحظه کند و تایید کند که درشان شما نیست

سلام زوج باید مسکن و اثاث البیت را تهیه و مدارک آن را به دادگاه ارائه دهد . اگر توسط رییس دادگاه منزل در شان شما تشخیص داده شد اجرائیه صادر می شود و شما باید تمکین کنید . اگر زوج مدارک را ارائه ندهد شما می توانید ابتدا اظهارنامه بدهید سپس شکایت ترک نفقه مطرح نمایید .

سلام دوست گرامی
آن منزل در شان شما در نظر گرفته شده است و اگر در آن منزل زندگی نکنید ناشزه تلقی شده و نفقه برای شما تعلق نمی گیرد، و شوهر نیز می تواند اجازه ازدواج مجدد بگیرد.

با سلام و احترام
شما می توانید اعلام کنید که زوج خانه ای در شان و منزلت شما تهیه و معرفی نمایید و دادگاه نیز اقدام به اخطار به زوج خواهد نمود

سلام
شما میتوانید دادخواستی مبنی بر تهیه منزل مشترک در شان تنظیم و بموجب آن تقاضای الزام زوج به تهیه منزل مناسب با وسایل ضروری زندگی و نیز الزام به پرداخت نفقه را نمایید، چرا که تمکین مستلزم تهیه منزل مشترک می باشد و زوج فعلا عاجز از تهیه می باشد و عدم تمکین ناشی از رفتار خود ایشان است.