میتونم اعلام سرقت کنم و ماشین رو پس بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۲ #43496464

سلام من چند سال برای داییم کار می‌کردم و یک ماشین خریدن ایشون که به نام من زدند البته برگه سبز و پلاک به نام من و سند محضری به نام صاحب قبلی ماشین و به نام خود داییمم نیست و من از داییم مقداری پول طلب دارم که نمیده و از طرفی یکی دیگه از طلبکارای داییم ۴ سال پیش ماشین با تهدید از داییم گرفته نگه داشته پیش خودش تا از داییم پول بگیره حالا سوال من اینه میتونم ماشین بگیرم از اون طرف چون به اسم من طرف میگه من از داییت پول طلب دارم و کاغذ گرفتم ازش که ماشین ازش خریدم اصلا چیزی که بنام داییم نیست رو میتونه بفروشه؟جای ماشینم میدونم ولی نمیتونم برم بردارم چون درگیری پیش میاد. میتونم اعلام سرقت کنم و اگه اعلام سرقت کنم میتونم ماشین پس بگیرم؟ در ظمن مدارک ماشین رو هم اون طلبکار در اختیار دارد ولی قانونا به نام من. لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی سرقت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
با توجه به اینکه مدارک مالکیت به نام شما هست دادخواست خلع ید را بدهید و دادگاه شخص را ملزم به استرداد می کند

با سلام و احترام
خیر نیازی به اعلام سرقت نیست
باید دادخواست خلع دید مطرح کنید
موفق باشید

می توانید باتنظیم دادخواست اتومبیل خودرابگیرید

سلام
وقتی اتومبیل از شما سرقت نشده است چرا باید اعلام شکایت سرقت کنید اگر مدارک اتومبیل به نام شماست و مدارک قانونی بر مالکیت خود دارید علیه ایشان دادخواست خلع ید از اتومبیل تقدیم نمایید تا رسیدگی شود.