اقدام روی سفته درصورتی که بدون مال و اموال باشد چکار باید انجام داد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۳۹ #43407200

من سفته به مبلغ ۲۰ تومان دارم، العان ۲۵ روز از زمان پرداختش گذشته، باید چکار کنم که سریع به پولم برسم، ضمنا طرف مقابل هیچ مال و اموالی هم ندارد

مشاوره حقوقی سفته
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
شما دادخواست مطالبه وجه دهید پس از صدوررای درصورتی که اموالی شناسایی نشود و از سوی خوانده اعتراض و اعسار ارائه نشود شما میتوانید از طریق ارجرای احکام حکم جلب ایشون بگیرید

با سلام

دادخواست مطالبه وجه بدهید.

اگر دارایی ندارند حتما قسط بندی میشود به درخواست ایشان.

موفق باشید.

با درود ابتدا از طریق بانک واخواست نمایید و سپس دادخواست مطالبه وجه سفته را مطرح نمایید

باسلام:جنابعالی اول باید طرح دعوی مطالبه سفته نموده و از طریق شورای حل اختلاف که میزان صلاحیتش تا سقف میزان ۲۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال می باشد طرح دعوی نموده و مراحل رسیدگی و بعد از صدور حکم در صورت عدم اعتراض از ناحیه خوانده درخواست صدور اجرائیه رو بدین و بعد از گذشت یک ماه از تاریخ اجرائیه به محکوم علیه درخواست جلب نموده و به طلبتون برسین.

باید دادخواست مطالبه وجه سفته را بنمائید . پس از صدور حکم قطعی اگر اموالی شناسایی نشود یا درخواست اعسار را نکند شما باید تقاضای اعمال ماده ۳ قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی را کرده و جلب طرف مقابل را دریافت کنید .

با سلام
در صورتی که مدیون تمکن مالی نداشته باشد میتواند دادخواست اعسار داده و اقساطی پرداخت نماید در غیر اینصورت شما میتوانید حکم جلب ایشان را اخذ و حبس نمایید .

اول سفته را واخواست می کنید بعد دادخواست حقوقی تقدیم می کنید توجه کنید ظرف ده روز از زمان سر رسید پروتست (اعتراض و واخواست) انجام شود.