آیا لوازم سمساری که در شان من نیست مورد قبول دادگاه هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۴۹ #43349179

با سلام و خسته نباشید
من و همسرم دوسالی هست که به شدت به مشکل برخوردیم، ایشون به بهانه شاغل بودن من نه نفقه ای در گذشته به من میدادند نه الان میدن، هرموقع دلشون بخواد میان هرموقع دلشون نخواد خونه نمیان و من پیامک هایی که به خانواده ایشون دادم جهت اطلاع رو دارم، سابقه محکومیت ضرب و جرح عمدی و پرداخت دیه دارن، حالا هم بخشی از جهیزیه من رو سرقت کردن و من بقیه رو استرداد کردم و تو درخواست الزام به تمکین که داده من محکوم شدم به تمکین از ایشون و اونم رفته لوازم سمساری خریده تو خونه اجاره ای چیده حالا من چطور میتونم به حکم اعتراض کنم که نفقه آیندم ساقط نشود و با وجود تمکین نکردن بهم نفقه تعلق بگیره؟ دومین مسئله این هست که ایشون لوازم نو رو از خونه برده و الانم اونارو داره اما در منزل خواهرشون گذاشتند آیا لوازم سمساری که در شان من نیست مورد قبول دادگاه هست؟با توجه به اینکه ایشون میخواد خونه مشترک اجاره ای رو تحویل بده و بره یه دهات خونه اجاره کنه من میتونم اعتراض کنم چون محل کارمن خیلی مسافتش با اون دهات دور میشه و من واقعا در معضیقه قرار میگیرم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود به لحاظ رابطه زوجیت سرقت‌ معنا ندارد.
شما می‌توانید به الزام به تمکین معترض‌ شده و تقاضای کارشناسی و بازدید نمایید که اجناس متناسب با وضعیت شما و شان شما باشد و خود را مهیا تمکین اعلام کنید، وگرنه به صرف خانه اجاره ای و وسایل دست دوم نمبتوان دلیل موجهی برای عدم تمکین شما باشد.

سلام
در صورت تقاضای تمکین توسط همسر منزل شما و لوازم موجود در اون توسط دادورز اجرای احکام مورد بررسی قرار میگیره ودرصورتیکه باشان وموقعیت اجتماعی شما مغایرت داشته باشه و معترض باشید حکم تمکین اجرا نخواهد شد تا زمان تهیه منزل مناسب...تایید این موضوع با اجرای احکامه.