وضعیت کلاهبرداری اینترتی چگونه رسیدگی می شود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۱۲ #43289720

سلام. دو هفته پیش از اطلاعات زنگ زدند و من رفتم اونجا چند تا اسکرین شات نشون دادن و گفتن در اینستاگرام تو سلاح میفروشی منم از این قضیه خبر نداشتم و گفتم هیچ صفحه ای به این نام ندارم گفتن که طرف شماره کارت تو رو داده و من گفتم که به حساب هیچ پولی واریز نشده و این کلاهبرداری خودشون هم فهمیدن این ها رو نوشتم امضا زدم گفتن شاید قاضی تو رو بخواد شاید هم نه. امشب تو اخبار اعلام شد که فروشندگان سلاح در فضای مجازی توسط پلیس فتا دستگیر شدند حالا با این اوصاف وضیعت پرونده چه می‌شود؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . به صرف چند اسکرین شات نمی شود کسی را محکوم کرد . چون دلیل محسوب نمی شود .

احتمالا تبرئه شده اید و اگر نیاز باشد برای شما احضاریه ارسال میشود.

شما تبرئه می شوید

با سلام شما بایستی در صورت احضار مرجع قضایی بدون فوت وقت در مراجع یاد شده حاضر شوید و به کشف واقعیت و رفع اتهام
از خود کمک کنید.

با سلام ووقت بخیر
از طریق دادسرای جرایم رایانه ای قابل پیگیری می باشد .

با درود فراوان
شما منع تعقیب خواهید گرفت و پرونده نسبت به شما مختومه میگردد .

شکایت ازطریق دادسرای جرایم رایانه ای