آیا امکان دارد از طریق مراجع قانونی با توجه به اینکه سند ندارد اقدام به طرح دعوا جهت سهم ارث خود بکنم ؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۹ #43265784

از پدر ایجانب ۳۵۰ متر باغچه بدون سند به من و برادرم و مادرم رسیده . در حال حاضر امکان گرفتن سند نیست . برادرم در خارج از کشور هستن و حاضر به همکاری برای فروش سهم خود نیستن . آیا امکان دارد از طریق مراجع قانونی با توجه به اینکه سند ندارد اقدام به طرح دعوا جهت سهم ارث خود بکنم ؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی مدارک ملکیت پدر شما بررسی شود اگر معتبر بود دادخواست تقسیم ترکه دهید

سلام
از طریق شورای حل اختلاف اقدام به انحصار وراثت نمایید و پس از اینکه سهم الارث هر شخصی مشخص شد سهم ایشان به عنوان امانت نزد شما محفوظ خواهد بود

اول بایستی از طریق شورای حل اختلاف تقاصای گواهی حصر وراثت نمایید سپس تقاصای مطالبه سهم الارث را از دادگاه نمایید

با سلام ووقت بخیر
بایدسند داشته باشید و طبق سند با گواهی انحصاروراثت دستورفروش ملک مشاع بگیرید و درصورت نداشتن سند مدارکی که نشان دهد ملک برای بدرتون بوده و به شما انتقال یافته است .