انکار صدای ضبط شده قدیمی توسط متهم، امکان تایید توسط دستور قضایی

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۷۹ #43220694

با سلام و احترام، اگر ۵ الی ۶سال قبل با شخصی مکالمه تلفنی داشته باشم و صدای شخص رو از طریق اپلیکیشن‌ها و سایر روش‌ها ضبط کنم و به دادگاه ارائه بدم به عنوان اماره یا دلیل و غیره، آیا متهم می‌تواند انکار کند که این صدای من نیست و راهی هست که با دستور قضایی تایید بشه صدای ضبط شده متعلق به متهمه؟ ممنون.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بله ایشان می‌تواند انکار نماید صدا خیلی مورد موافقت قرار نمی‌گیرد

با سلام.
صدای ضبط شده دلیل محسوب نمی گردد ولی در کنار دلایل دیگر می تواند به عنوان اماره مورد توجه قرار گیرد.
شما می بایست عنوان شکایت خود را در سوال مطرح می نمودید که پاسخ دقیق تری دریافت نمایید زیرا ممکن است جرم مطروحه با توجه به گذشت مدت طولانی مشمول مرور زمان تعقیب گردیده باشد و با قرار موقوفی تعقیب مواجه گردد.

سلام
صدای ضبط شده صرفا یک اماره محسوب می‌شود
و به راحتی می‌شود مورد انکار قرار گیرد
همچین باید دید شکایت مورد ادعا جزو جرایم قابل گذشت محسوب می شود یا خیر
که اگر قابل گذشت باشد با توجه به گذشت ۶ سال مشمول مرور زمان شده و قابل پیگیری نیست

سلام
امکان انکار وجود دارد.
صدای ضبط شده در محاکم قضایی فقط یک اماره است.

درود بر شما
بله متهم میتواند انکار نماید و اثبات تعلق صدای ضبط شده آنهم پس از ۶ سال به او نیز قطعا مشکل است زیرا ممکن است قاضی به طور کلی صدا را نپذیرد و اگر هم بپذیرد آن را به کارشناس مربوطه ارجاع میدهد و ممکن است کارشناس آن را تائید نکند. ضمن آنکه اساسا صدای ضبط شده دلیل محسوب نمیشود و در بهترین حالت، ممکن است به عنوان یک اماره و قرینه موجب علم قاضی شده و باعث اثبات جرم شود که احتمال آن ضعیف است.
ضمنا اگر جرم مورد نظر از جمله جرائم قابل گذشت باشد، تا الان مشمول مرور زمان شده و پس از گذشت یک سال اصولا غیر قابل شکایت و پیگرد میباشد.
موفق باشید

سلام
بله به عنوان اماره قابل ارائه هست
طبعا امکان انکار داره، میشه شما جلب نظر کارشناس را بخواهین که قاضی در صورت موافقت ارجاع میده به کارشناسه

سلام امکان انکار وجود دارد و در کل صدا در محکمه فقط یک اماره است