آیا با وجود قرارداد و انجام کار و حتی اظهارنامه؛ شکایت ایشان کیفری هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۵۷ #43172575

بنده آهنگساز هستم و برای بک گروه معروف موسیقی یک آهنگ ( ترانه و آهنگسازی ) انجام داده ام و برای خواننده های دیگر موسیقی ساخته ام در تاریخ تیرماه ۹۸ شخصی برای خوانندگی به بنده مراجعه کردند و گفتند میخواهند آهنگ بخوانند و در تاریخی یک قرارداد برای ساخت یک آهنگ و دو ماه بعد دو قرارداد برای ساخت ۲ آهنگ و چهار ماه بعد یک قرارداد کامل برای تولید هشت قطعه موسیقی شامل موارد ترانه ملودی تنظیم میکس مسترینگ نوشته شده بین ما و یک صورتجلسه (قرارداد) هم بابت انجام پخش کارها نوشته شده است و بنده کارها رو انجام دادم و پیش رفتیم ایشان هم در طول سال خرد خرد مبالغ رو واریز کردند و تسویه بعد از مدتی ایشان امتناع کردند از دریافت کارهاشون و حاضر نشدند و مراجعه نکردند بنده براشون علاوه بر اس ام اس اظهارنامه قانونی ارسال کردم و پاسخ ندادند در حال حاضر با پایان تاریخ قرارداد در دادسرا کیفری و دادگاه حقوقی از بنده به اتهام کلاهبرداری و دریافت مال نامشروع و استفاده از امتیازات شکایت کرده اند آیا این پرونده از جهت کیفری نتیجه ای در بر دارد؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
از آنجا که بین شما و آن شخص قرارداد منعقد شده است وصف کیفری مذکور وجود نداشته و شکایت آن شخص نیز نتیجه ای دال بر این امر ندارد

سلام. گرامی با وجود قرارداد بین شما، کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع وصف کیفری و جنبه کیفری ندارد و شکایت ایشان بی نتیجه خواهد بود.‌

سلام. گرامی با وجود قرارداد بین شما، وصف کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع ندارد و شکایت ایشان بی نتیجه خواهد بود.‌