گفته من را کتک زدند بابت ورود به خانه البته خواهرم در را باز کرد، جرم ما چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۶ #43107162

سلام خواهر من با شوهرش دعوا کردن و من و دو برادرم شبانه به منزل ایشان رفتیم و سر و صدا کردیم و خواهر خود را بردیم حالا داماد شکایت کرده که به منزلش رفتیم و او را کتک زدیم در صورتی که ما ا. را کتک نزدیم و فحاشی نکردیم و همسایگان شهادت دادن ورود و خروج ما را دیدن و به پزشک قانونی نرفته فقط گفته من را کتک زدند بابت ورود به خانه البته خواهرم در را باز کرد و کتک که ادعا کرده جرم ما چقدر است و میزان محکومیت ما چقدر است از لحاظ دیه و جریمه ممنون از شما

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ادعای ایشان باید ثابت شود و در غیراینصورت اتهامی متوجه شما نیست

اگر به پزشکی قانونی مراجعه نکرده است و آثاری از جرح ندارد ادعای ایشان رد میشود و اگر آثار جرح داشته باشد به میزان درصدی که پزشکی قانونی مشخص میکند فقط بایستی دیه بپردازید .

از لحاظ محکومیت به پرداخت دیه ، وقتی به پزشکی قانونی مراجعه نکرده و جراحت احتمالی وی تایید نشده ادعایی نمی تواند داشته باشد . در خصوص ورود به عنف و فحاشی و توهین نیز باید موضوع را اثبات نماید که با توجه به اینکه منزل خواهرتان بوده و ایشان در را باز کرده موضوع قابل دفاع خواهد بود . محکومیت به پرداخت جزای نقدی محتمل است .