کلاهبرداری در طراحی سایت رو چطور میتونم پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۱۵ #43036418

سلام و‌ احترام بنده بعنوان کارفرما در سایت -------------(سایتی که کارفرمایان ایجاد پروژه میکنن و متخصصین پیشنهاد انجام کار میدهند) پروژه ایجاد کردم و فریلنسر(برنامه نویس) رو‌ انتخاب کردم ایشون مبلغ گفتن و گفتند ۳ماه پشتیبانی ارائه میدن ایشون بعداز پرداخت مبلغ دیگه پاسخگو نبودید و پشتیبانی نمیکردند تا اینکه از طریق سایت -------پیگیری کردم جواب دادن و گفتند من ۵روز پشتیبانی میدم من باز قبول کردم ایشون در طی این ۵روز جزئیات رو انجام دادن اما بعداز ۵ روز ک تمام شد بطور کل سایت رو ناقص و غیر قابل استفاده کردند بنده اسم ایشون و شماره کارتشون + سایت پونیشا که حتما مشخصات بیشتر ازشوت دارن رو برای پیگیری دارم
ایا امکان پیگیری هست ؟ ایشون کلاهبرداری کردند در واقع ایا امکان اثباتش هست ؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست الزام به ایفای تعهد را بدهید

باید به استناد قرارداد تنظیمی الزام به ایفای تعهد را درخواست کنید .

با سلام میتوانید دادخواست الزام به ایفای تعهد و یا مطالبه وجه مطرح کنید

سلام
بله با وجود مستندات میتوانید پیگیری نمایید
ضمن طرح شکایت کلاهبرداری دادخواست مطالبه وجه نیز مطرخ نمایید

موضوع هم بطریق حقوقی و هم کیفری قابل پیگیریست دادخواست مطالبه وجه و شکایت کیفری کلاهبرداری متصور هست

با سلام.
سایت مورد نظر شما قسمت شکایات و داوری دارد. پیشنهاد می‌شود ابتدا حتما از این راه اقدام کنید.
در غیر این صورت میتوانید دادخواست حقوقی یا در صورت کیفری بودن، از روش کیفری اقدام کنید.

درود، بهتر است حقوقی موضوع را پیگیری نمایید
ابتدای امر با ارسال اظهارنامه موارد را از وی خواسته چنانچه کفایت ننمود دادخواست خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ارسال نمایید