طلاق غیابی چقد طول میکشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۵۳ #42982719

سلام من یه جلسه واسه طلاق غیابی رفتم گفتن یه نفر واسه داوری بیارین من معرفی کردم. اینکه چقد طول میکشه که داور را دادگاه بگن بیاد. و بعد بردن شاهد دادگاه کی حکم طلاق را صادر میکند. نامزدم چن ساله نیست و شکایت ترک انفاق کیفری کردم مهریم گزاشتم اجرا

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یک الی دو ماه زمان میبرد

سلام
رسیدگی به تقاضای طلاقی که از جانب زوجه مطرح می شود، مدتی بالنسبه مدید به طول می انجامد. ناگزیر بایستی صبور و پیگیر باشید.

بستگی به خیلی عوامل دارد، شهر، شعبه، شرایط پرونده و ... ولی شما حدود ۶ ماه بیشتر و یا کمتر حساب کنید.

با سلام
هر چند که دقیق نمیتواند اظهار نظر نمود که مدت زمان رسیدگی و صدور حکم در دادگاه چقدر خواهد بود
اما هر گاه مردی چهار سال تمام غایب و مفقودالاثر باشد همسر وی می‌تواند تقاضای طلاق کند، در این صورت با رعایت ماده ۱۰۲۳ حاکم شرع طلاق وی را جاری می‌کند.لذا در صورتیکه زوج مهریه یا نفقه را هم پرداخت نکند و یا دادخواست اعسار هم ندهد زندانی خواهد شد و زوجه میتواند حکم جلب او را بگیرد.

سلام نهایتا یک الی دو ماه دیگر رای صادر خواهد شد