چه ملاک هایی لازم است که بدانیم در پیامک های متنی دچار رابطه نامشروع شده اند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۲ #42980026

بنده همسرم از طریق تلفن همراه با یک یا چند نفر رابطه داشته یا صحبت میکرده و طبق گفته خودش و چیزهایی که از قبل دیده بودم بعد از اعلام این موضوع میگه که توافقی جدا بشیم فقط پرینت پیامک ها را نگیریم چون خیلی بد تر از اون چیزی هست که فکر میکنی اما من زندگی که دارم رو دوست دارم و هیچجور نمیتونم خودمو قانع کنم که این کار رو کرده
۱: آیا ایشان مرتکب رابطه نامشروع شده اند!؟
۲:آیا ضربات شلاق رابطه نامشروع را میشود خرید!؟
۴:چه پیشنهادی جهت این مورد من دارین!؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دریافت پرینت پیامک از اپراتورهای تلفن همراه امکانپذیر نبوده و تنها با دستور و استعلام قضایی قابل ارائه می باشد . اساسا نمیتوان هرگونه گفتگو و رابطه را به عنوان نامشروع تعریف کرده و مورد قضاوت قرار داد ولی چنانچه مکالمه یا پیامک های مبادله شده حاوی مکالمه و ارتباط کلامی در خصوص مسایل جنسی و امور تلذذی و از این قبیل باشد یا مقدمه ای برای ارتکاب این اعمال تلقی شود به عنوان رابطه نامشروع شناخته و تعریف میگردد . با توضیحاتی که داده اید موضوع نمیتواند در حدی باشد که همسرتان ذکر نموده و بیشتر در حد بهانه جویی به نظر می آید .

سلام اگر همسرتان را دوست دارید و ایشان اظهار ندامت دارند ایشان را ببخشید و از خطای ایشان گذشت کنید در غیر اینصورت شکایت مبنی بر رابطه مشروع مطرح نمایید اگر چه صرف رابط وگفتگوی عادی ایشان با نامحرم رابطه نامشروع تلقی نمی گردد و دادگاه به این موضوع رسیدگی خواهد نمود ..معمولا با احراز جرم رابطه نامشروع و وجود شاکی خصوصی دادگاه مجازات شلاق را تبدیل به جزای نقدی نمی کند ولی به هر حال با عنایت به قبح و زشتی عمل دادگاه جوانب مختلف را در نظر خواهد گرفت..