آیا می تواند دوباره وکالت بلاعزل را به شخص دومی بدهد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۴ #42979496

اگر شخصی وکالت بلاعزل داشته باشد آیا می تواند دوباره وکالت بلاعزل را به شخص دومی بدهد؟ از نظر حقوقی کسی که وکالت بلاعزل دارد اگر شخصی که آن وکالت را داده است اموالش نامشروع باشد آیا وکیل و دارنده وکالت بلاعزل از نظر حقوقی باید پاسخگو باشد یا هیچ مشکلی برای آن شخص که دارای وکالت بلاعزل هست از نظر حقوقی ندارد

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام می تواند فقط در چهارچوب وکالت خود به دیگری وکالت دهد.

به مهر
اگر تجویز اعطای وکالت و حق توکیل داشته باشد می تواند فقط در چهارچوب وکالت خود به دیگری وکالت دهد.

بسته به حدود اختیارات وکیل در وکالت دارد.

باید دید چ موردی در وکالت اولی ثبت شده و حقی تفویض یاتوکیل دارد خیر درصورت اثبات بی اطلاع بودن وکیل ازاموال نامشروع مشگلی برای وکیل پیش نخواهد امد

سلام
اگر وکیل اول در وکالت نامه اختیار اعطای وکالت به اصطلاح حقوقی حق توکیل به غیر را داشته باشد می‌تواند وکیل دوم انتخاب کند به مسئولیت اقدامات مذکور که به نام موکل انجام می‌شود با موکل است مگر اینکه وکیل علم نامشروع بودن اموال اقدامات خود داشته باشد

بستگی دارد در سند وکالت اولی، حق توکیل یا تفویض دارد یا خیر. اگر وکیل نمی دانسته که اموال نامشروع است، پاسخگو نیست.