دست از مزاحمت برنداشته؛ چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۲۵ #42949542

با سلام ممنوع از راهنمایی هایی که برای رضای خدا انجام میدهید یه سوال داشتم اینکه ما بعد از چند ماه پیگیری و شکایت نظر کارشناسی و هزینه زیاد بالاخره آقای قاضی حکم دادن که به پیوست می فرستم ولی الان این همسایه آپارتمان ما دست از مزاحمت ور نداشته که زیادم کرده چه کار کنم؟؟این جور که شنیدم رای خوب نبود چون قرار بود دادخواست حقوقی بدم برای جبران خسارت که با این رای دیگه نمی شه

"رای دادگاه"
درخصوص اتهام آقای..... دائر بر تصرف عدوانی بخشی از مشاعات ساختمان وایجاد مزاحمت
ملکی موضوع شکایت آقای ...؛اجماال شاکی در شرح شکوائیه تقدیمی واظهارات مکتوب خویش بدین مضمون اشعار
می دارد:«به عنوان احدی از سکنه ساختمان مسکونی واقع در حوالی منطقه افسریه تهران از متهم که ساکن طبقه چهارم ملک
مورد ترافع بوده بواسطه نصب غیر مجاز دوربین در بخش هایی از ساختمان،پارک وسیله نقلیه در خارج از محوطه پارکینگ متعلق
به طبقه ایشان،ایضا قراردادن تعدادی اسباب واثاثیه در راهرو وپاگرد طبقات شکایت داشته..»؛اینک دادگاه با عنایت به محتویات
پرونده،توجها به تحقیقات صورت گرفته در راستای کشف واقع،رجوع وبررسی دالیل اقامه شده،قرائت شرح اظهارات ودفاعیات
متداعیین در مراحل تحقیقات وفرایند رسیدگی،نظر به اینکه تحقق بزه های معنونه وعناوین اتهامی انتسابی و مبادرت به هرگونه
رسیدگی واتخاذ تصمیم قضایی پیرامون موارد اعالمی مطابق با مقررات موضوعه کیفری اساسا فرع ومتوقف بر اجتماع یافتن
عناصر وارکان جرائم یاد شده خواهد بود وازآنجا که در مانحن فیه اساسا سوء نیت مجرمانه مرتکب بنابر مجموع اقدامات ارتکابی با
لحاظ نوع رفتار مادی واقع شده در مانحن فیه احراز نمی گردد باالخص آنکه تصرفات مادی نسبت به بخشی از مشاعات ساختمان
بدین کیفیت در ایام وسنوات ماضی از سوی مشارالیه براساس مستندات تسلیمی متکی بر حق مالکیت وی بر منافع و انتفائات ناشی
از بوده وطبعا عدوانی بودن لحوق تصرفات در فرض حاضر احراز نخواهد گردید،از سوی دیگر نصب دوربین مداربسته در بخش
های مشاعی ساختمان به منظور ارتقاء سطح ایمنی تا زمانی که خللی به حقوق الباقی سکنه وارده نیاورده ویا موجبات اضرار
به حقوق سایرین را فراهم نداشته،قابلیت تعقیب کیفری نخواهد داشت؛لذا محکمه مقدمتا در اجرای تکلیف مندرج در تبصره ماده
۶۹۰ از قانون مجازات بخش تعزیرات ضمن صدور حکم بر اعاده وضع به حالت سابق از طریق جابجا نمودن وسیله نقلیه از حیاط
مجتمع وجمع آوری لوازم شامل یخچال وتعدادی کمد استقرار یافته در موقعیت مشاعات به قدر متیقن به کیفیت ودر حدود منعکس

کارشناس رسمی دادگستری، النهایه به اعتبار فقدان عنصر معنوی وعدم تحقق عناصر متشکله بزه های معنونه،مستندا به
ماده ۴ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب۱۳۹۲ وبرابر اصل ۳۷ قانون اساسی،متهم را از جمیع عناوین اتهامی انتسابی از این حیث
تبرئه می نماید.رای اصداری حضوری محسوب وظرف مهلت بیست روز از تاریخ ابالغ قابل اعتراض در محاکم تجدیدنظراستان تهران می باش

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،تصرف عدوانی را در ارتباط با همسایگان (مالکین عین یا منفعت)غالبا نمی پذیرند چرا که اولا باید سوء‌نیت ثابت شود دوما تصرفات مالکانه نداشته باشد.

با سلام مطابق رای صادره موضوع تصرف عدوانی تایید نگردیده و لذا امکان مطالبه خسارت نیز وجود ندارد . توصیه میشود نسبت به رای صادره تقاضای تجدیدنظر نمایید

با سلام م یتوانید اعتراض نمایید

مطابق رای صادره موضوع تصرف عدوانی تایید نگردیده و لذا امکان مطالبه خسارت نیز وجود ندارد . توصیه میشود نسبت به رای صادره تقاضای تجدیدنظر نمایید .

سلام امکان اعتراض وجود دارد...

رای بر برائت صادر شده و ظرف بیست روز مهلت تجدیدنظر خواهی دارید.