تغیر اسم از علی به اسمی دیگر امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۱۰ #42910808

با سلام بنده اسمم علی است و ۱۹ سال دارم می خواستم هر جوری که شده اسمم را عوض کنم آیا می توانم؟؟

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام این موضوع امکان ندارد

در قوانین ایران، منعی در خصوص تغییر نام ملاحظه نمی شود، و اینکه در خصوص بعضی از اسم ها  سختگیری بیشتری وجود دارد بیشتر ناشی از اعتقادات دینی و مذهبی است و نه قانون

سلام و ادب
بله برای بار اول مشکلی نخواهد بود

سلام
علی الاصول امکان تغییر نامهای مذهبی وجود ندارد.

ملاک تغییر نام نامناسب بودن نام قبلی و ارجحیت نام جدید است

با سلام
با توجه به بخشنامه ثبت احوال کشور هرکسی میتواند در طول عمر خود فقط یکبار تغییر نام دهد البته با شرایط و ضوابطی.و اینکه چه اسامی میتوانند تغییر نام دهند و چه اسامی را نمیتوان تغییر نام داد بایستی با درخواست به اداره ثبت اقدام تا نظر ثبت احوال اعلام شود

بستگی به اسم انتخابی دارد .