در مورد هرگونه استفاده از محتوا و نرم افزار خارجی؛ قانونی وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۰ #42750449

سلام
پرسش من خیلی ساده است.
سوال اینه که آیا در حال حاضر قرارداد و قانون معتبری بین کشور ایران و سایر کشورها، در خصوص کپی رایت و استفاده از هرگونه محتوا و نرم افزار خارجی وجود داره یا خیر؟
تشکر.

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
در ایران اگر چه در سطح ملی از قوانین و مقررات پیشرفته همچون قانون حمایت از حقوق مولفان و مصنفان و هنرمندان ویا قانون ترجمه و تکثیر کتب و نشریات و آثار صوتی و...وجود دارد اما به علت عدم الحاق ایران به کنوانسیون برن و کنوانسیون رم حمایت جدی از حقوق مالکیت ادبی و هنری وجود ندارد و همین امر باعث شده که نظام کپی رایت ایران با نظام بین المللی فاصله زیادی داشته باشد .اما در ایران در صورتی که فردی به نام خود ویا به نام پدیدآورنده اثر بدون اجازه او ویا عالما و عامدا به فرد دیگری به غیر از پدید آورنده نشر پخش یا عرضه نماید به حبس تادیبی از ۶ماه تا ۳سال محکوم خواهد شد

با سلام
فعلا قانون کپی رایت در ایران وجود ندارد