قصور پزشکی، جراحی‌های منجر به فوت و میزان دیه

پرسیده شده
۹ پاسخ ۶۱ #42738014

سلام، وقتی دکتر تشخیص اولیه اشتباه می‌دهد و بیمار را جراحی می‌کند و نتیجه حاصل نمی‌شود، لذا برای جبران اشتباه بیمار را ۴ بار دیگر هم جراحی می‌کند و سرانجام بیمار فوت می‌کند و پزشک مقصر شناخته می‌شود. آیا ۴ بار جراحی که بعدا به نیت اصلاح انجام داده هم دیه مستقل دارند؟

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بله اگر تقصیر پزشک اثبات شود.

سلام
کمیسیون پزشکی قانونی نظر می دهد .

با سلام
تشخیص این امر به نظریه پزشکی قانونی بستگی دارد.

سلام ، تشخیص این موضوع بستگی به نظریه پزشکی قانونی دارد.

سلام ، با احراز قصور پزشکی در هر مورد مسئولیت دارد.

سلام
پزشک نسبت به اشتباهات خود مسئول هست اما انجام جراحی به نظر بنده مشمول دیه نمی شود

با سلام
بله.
هر مورد آسیب وارده دیه جداگانه دارد.
البته این موضوع منوط به آن است که تقصیر پزشک اثبات گردد.