ایا شرب خمر حبس دارد یا نیاز به وثیقه دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳,۹۰۵ #42578603

هفته پیش پلیس راهنمایی رانندگی خودرو توقیف کرد همون شب بردن کلانتری خودمو آزاد کردن ماشین موند رفتم دادسرا پیش بازپرس گفت وثیقه آوردی با خودت گفتم نه گفت برو وثیقه بیار تا کاراتو انجام بدیم میخواستم ببینم مگه به دلیل شرب خمر حبس هم داره یا نه
و من چطوری میتونم متوجه بشم داخل پرونده من چه مورد هایی ذکر کردن مثلا بدونم درصد الکلی که زده چقدر هست
چون بازپرس راهنمایی نکرد گفت تا زمانی که وثیقه ارائه ندم کاری انجام نمیشه
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی شرب خمر
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

به موجب ماده ۲۶۴ قانون مجازات اسلامی مصرف مسکر (شرب خمر) موجب حد است. یعنی مرتکب شرب خمر به مجازات ۸۰ ضربه شلاق محکوم میشود. سوء پیشینه جرم شرب خمر تا دوسال در سابقه شما موثر است.

البته تا قبل از صدور رای و برگزاری دادگاه میتوان با انجام مواردی جهت تخفیف مجازات و یا تبرئه مرتکب اقدام نمود که پیشنهاد می کنم حتما با کارشناس حقوقی مشورت و همفکری نمایید.

سلامت و سربلند باشید.

سلام و درود.
به موجب ماده ۲۶۴ قانون مجازات اسلامی مصرف مسکر موجب حد است. یعنی مرتکب به مجازات ۸۰ ضربه شلاق محکوم میشود. سوء پیشینه جرم شرب خمر تا دوسال در سابقه شما موثر است.
قرار وثیقه جهت اطمینان از حضور شما در مراحل بعدی و دادگاه از شما دریافت می شود.
البته تا قبل از محکومیت قطعی می توان اقداماتی جهت تبرئه شما انجام داد که توصیه می شود با کارشناس حقوقی مشورت نمایید.
سلامت و پیروز باشید.

سلام .اولا مجازات شرب خمر مجازات حدی است وفقط شلاق حدی ۸۰ ضربه داره. درثانی می تونی با درخواست مطالعه پرونده موارد گفته شده را بررسی کنی .عموما دراین پرونده ها درصورت انکار اولیه متهم در مرحله پلیس و مراحل مختلف دادرسی نمی توان فرد را محکوم به شرب خمر کرد وتنها وجود تست الکل مثبت ودلیل محسوب نمی شود البته رویه ها فرق داره .

سلام، شرب خمر مشمول حد و جریمه خواهد بود و حبس ندارد به شعبه مراجعه کنید با از طریق سامانه ثنا با وارد کردن کدملی و رمز شخصی مشاهده کنید

سلام
جرم ارتکابی شما مشمول حبس می شود و قرار وثیقه ای که از شما خواسته شده به این خاطر می باشد که شما تا زمان صدور حکم هر زمانی که خواستند احضار شوید
ممنوعیت شما برای مطالعه پرونده تا زمانی که وثیقه معتبر را ارائه نماید وجود خواهد داشت

سلام
در واقع بازپرس به شما کمک نموده است تا بازداشت نشوید
هرگاه به عنوان متهم احضار شوید باید وثیقه یا کفیل و... همراه داشته باشید

سلام. خیر حبس ندارد بلکه شلاق حدی دارد..شما اگر یه قطره هم نوشیده باشید و ثابت شده باشد به این مجازات محکوم خواهید شد و درصد الکل تلثیری در ان ندارد.وثیقه برای این هستش که تا زمان صدور حکم بتوانند با توجه به اهرم فشار وثیقه ، به راحتی به شما دسترسی داشته باشند.