در صورتیکه در دوران نامزدی زوجه دیگر جواب تلفن زوج را ندهد زوج چه اقدامی میتواند انجام دهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۴۷۸ #42576

سلام
همسر بنده با خانواده اش بعد از مدتی طولانی قرار ازدواج گذاشتند ولی بعد از رفتنشون حدود 3 ماه از قرارشون گذشت و در این مدت هیچکدامشون جواب زنگ هامونو ندادند تا اینکه همسر بنده بهم زنگ زد و گفت قبلش بیان برا ازدواج قرار بزارند با یکی دیگه دوست شده و 3 ماه هستش که بار دار شده از طرف و گفتش که فراری هستش با طرف و خانواده ای که داره خانواده اصلیش نبوده بعد از گفتن این حرفا گوشیشو قطع کرد و در ضمن صداشو ضبط کردم و بعد از اون هر چقدر بهش زنگ زدم گوشیش خاموش کرده بود
بعد از دو هفته برادرش زنگ زد و گفت یه نفر خواهرشو گول زده و باهاش فرار کرده و حکم جلبشونو گرفتند و اونم دیگه گوشیشو خاموش کرد و الان نمیدونم چکار کنم الان حدود 2 سال گذشته و من سر در گم هستم لطفا من را راهنمایی کنید
با تشکر

ما عقد کرده بودیم و قرار ازدواج گذاشتیم که شرلیط گفته شده در بالا پیش اومد.

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه شما هنوز با ایشان عقد نکرده باشید نیاز به انجام اقدامی نخواهد بود.

موید باشید