عدم پرداخت مالیات بر حقوق ایثارگران مشمول فرزندان هم می‌شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۰۳ #42555429

سلام دوستان، بنده پدرم ایثارگر هستن و خودش مالیات بر حقوق پرداخت نمی‌کنه. می‌خواستم بدونم این پرداخت نکردن مالیات بر حقوق شامل فرزند هم می‌شود؟

مشاوره حقوقی مالیات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،بله شامل میشود

با سلام
در صورت تصویب بله

باسلام ودرود خیر مشمول فرزندان جانباز نمیشود

باسلام بله شماهم معاف هستید.

سلام بله درصورت تصویب ازمالیات معاف هستید

باسلام، والدین، همسران و فرزان شهدا، جانبازان، آزادگان، همسران جانبازان ۲۵ درصد و بالاتر، همسران آزادگان یکسال اسارت و بالاتر، فرزندان جانبازان ۲۵ درصد و بالاتر، فرزندان آزادگان یکسال اسارت و بالاتر به ماخذ ۷ برابر درآمد حداقل حقوق سالیانه کارگران مشمول قانون کار از پرداخت مالیات معاف می شوند.
این موضوع هنوز به تصویب نرسیده است.