کم کردن سن شناسنامه ای چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۸۰ #42484208

با سلام و احترام، میبخشید من میخوام سنم را به دلایلی ۵ سال کم کنم
امکانش هست، راه حلی داره/ با تشکر

مشاوره حقوقی تغییر سن در شناسنامه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر اختلاف سن واقعی با سن شناسنامه ای بیش از ۵ سال باشد می‌توانید با مراجعه به اداره ثبت احوال درخواست خود را با ارائه مدارک تقدیم نمایید تا به کمیسیون ۵ نفره‌ای که در اداره ثبت احوال تشکیل می شود ارجاع و کمیسیون مذکور با دعوت از شما و بررسی دلایل و ارجاع موضوع به پزشکی قانونی رسیدگی خواهند نمود

اگر تاریخ تولد وتاریخ صدور اختلاف داشته باشد از طریق ثبت احوال با درخواست انجام می شود اما چنانچه اختلاف نداشته باشد از طیق دادگاه برای یک بار دادخواست ابطال شناسنامه وصدور شناسنامه جدید که به سختی می پذیرند