آیا گواهی ، تنها سند برای انحصار وراثت است یا استشهاد محلی هم جمع میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۹ #42417322

من سالها پیش برای گواهی انحصار وراثت یکی از همکارانم به اصرار ایشان بدون شناخت خانوادگی، شاهد شدم در دفترخانه، و مدتهاست که عذاب وجدان دارم که نکند وارث دیگری هم بوده و از من پنهان کرده اند. چکار میتوانم بکنم؟
آیا گواهی ، تنها سند برای انحصار وراثت است یا استشهاد محلی هم جمع میشود؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در ارتباط با گواهی انحصار وراثت آگهی عمومی صورت خواهد گرفت و همچنین که در صورتیکه این گواهی اخذ شود ذینفعان می توانند اعتراض نموده و موضوع را پیگیری نمایند اما دیگر نیازی به استشهادیه نیست

با سلام اولا استشهادیه دیگری لازم نیست
ثانیا اگر چه بهتر بود که بدون شناخت کامل گواهی ندهید و لی شما با توجه به اعتماد به دوستتان این کار را کرده اید و امید که ایشان حقیقت را گفته اند
ثالثا در گواهی انحصار یک مرحله آگهی عمومی هست که ذیحقان اعتراض نمایند
رابعا در صورتی که ورثه ی دیگری وجود داشته باشد راه بسته نمی باشد و می تواند طی دادخواست این موضوع را اثبات نماید و پس از آن حق و حقوق قانونی خود را کسب نماید.