آیا با دو شاهد می توان جرم خیانت در امانت مربوط به طلا را ثابت کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۹۱ #42367112

لایحه مربوط به تسلیم حکم و اجرای آن از طرف شاکی در پرونده خیانت در امانت یعنی چه ؟
در صورت نداشتن فاکتور خرید طلا ، تنها با دو شاهد که در جریان امانت بودن طلا نزد شخصی بوده اند چگونه قابل اثبات است؟
در صورت اقرار متهم و بیان اینکه طلا را به نزد شخص دیگری سپرده است چه مجازاتی در انتظار این دو شخص خواهد بود
.

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خیانت در امانت هم به مانند بیشتر جرایم با شهادت دو نفر قایل اثبات است .
در خیانت در امانت ابتدا باید مال مورد نظر به شخصی سپرده شده باشد و قرار بر این بوده باشد که ان را به مصرف معینی برساند یا به تخویل دهنده مسترد نماید . اما اگر چنین نشود و این مال به ضرر صاحب ان ، تلف و تصاحب ، مفقود یا استعمال نماید ، در این صورت خیانت در امانت محقق شده . اثبات سوء نیت مرتکب با مدعی است و در صورت عدم اثبات موضوع جنبه کیفری ندارد .

با سلام ووقت بخیر
زمانیکه حکمی صادر میشود درپرونردههای برای تحقق و اثبات خیانت در امانت لزوما بایستی تقصیر ( تعدی یا تفریط ) و سوء نیت مرتکب در استعمال ، تصاحب ، تلف یا مفقود کردن مال مورد امانت ثابت شود در غیر اینصورت امین از نظر حقوقی ضامن خواهد بود ولی از لحاظ کیفری خیر .و بالای 6 ماه حبس دارد و در مورد شاهد هم اینکه مورد قبول واقع میشود یا خیر را بازپرس در ضمن تحقیقات و تعقیب تعیین خواهد کرد و نتیجه مشخص نیست.