توهین بازپرس به زوجه و تهمت رابطه جنسی قابل شکایت میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۳۲ #42345

خسته نباشید
در جریان دادگاه، بازپرس پرونده(محمد یاری بازپرس شعبه ۶ کرج) جهت عوض کردن مسیر پرونده که نگهداری اسلحه بود، شروع به توهین به زوجه در خصوص داشتن فساد اخلاقی و داشتن رابطه با غیره همسر داشت و با تعاریف خاطره های زشت در مورد ارتباطات غیر اخلاقی باعث ترس و وحشت زوجه شد وتمام سعی بر این بود با اثبات رابطه غیر اخلاقی زوجه، نگهداری اسلحه برای زوج برای دفاع از ناموس خود تلقی شود،و اجازه صحبت به زوجه را هم نمیداد ، در اینگونه مواقع افراد چه حقوقی برای دفاع از خود دارند؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در این صورت زوجه میتواند به دادسرای ویژه قضات مراجعه کرده و شکایت کیفری خود را علیه بازپرس به دلیل توهین و افترا و در نهایت اعاده حیثیت علیه ایشان تنظیم نماید.

موید باشید