با شکایت همسایه با ادعای تهمت، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۰ #42341204

با سلام
بابت سرو صدای زیاد و خارج از عرف مهمانهای همسایه حدود ساعت ۲ بامداد به ایشان محترمانه و با کمال ادب پیام دادم به طور خلاصه خدمتتان بگویم به ایشان در پیام گفتم اگر امکان دارد کمی مراسم را ارامتر برگزار کنین که ایشان اعتنایی نکردن و ساعت ۳ زنگ واحد من به صدا درامد با ترس و لرز در را باز کردم دیدم دو تا آقا از پله ها پایین میروند که متوجه شدم زنگ منزل ما را اشتباها به جای کلید برق راهرو زده اند. خانم همسایه بعد از چند شب به پیامم پاسخ دادند که شما مهمانان مرا نگاه کردید من بعد ببینم کاری میکنم کارستان. من بیرون از منزل بودم و مغازه ایشان و اپارتمان مشترکمان داخل یه کوچه هست از کنار مغازه ایشان رد می شدم دیدم ایشان در مغازه هستن مودبانه وارد مغازه شدم سلام کردم و گفتم یه عرضی دارم اگر امکان دارد چند دقیقه بیایید داخل ساختمان ایشان گفتن من با شما کاری ندارم هر چی هست اینجا بگو من گفتم دیشب دو تا مرد غریبه درب واحد من را زدن من این اختیار را ندارم درب واحد خودم رو باز کنم که ایشان شروع کردن به داد و فریاد که ای مردم این خانم به من تهمت ناروا میزنه میگه مرد غریبه نصفه شب با تو کار داشته من گفتم خانم محترم مرد غریبه برای من غریبه بوده نه برای شما شما که میفرمایین مهمانهای شما بودند من فامیل شما را نمیشناسم. این دو نفر چه بسا برادر شما بوده باشند پدر شما باشند. و حالا از من شکایت کرده و شاهد آورده که یک آقایی از کسبه همکارش هست که با هم ارتباط خانوادگی دارند و یک خانم از دوستانشان رو اورده بر علیه من. هنوز دادگاه تشکیل نشده و من واقعا مستاصل و درمانده هستم که چه باید بکنم خواهش میکنم در خصوص این اتهام مرا راهنمایی کنید هر بار هم مرا تهدید میکنند با این بیان که خوب سوتی دادی راحتت نمیزارم ولی من در این شهر غریبم و هیچ شاهدی ندارم برای اثبات ادعایم

مشاوره حقوقی افترا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما مرتکب جرمی نشده اید
در شعبه حاضر شده و تمامی این موارد را عنوان نمایید
همچنین چنانچه شاهدی دارید که شما را تهدید کرده میتوانید علیه ایشان طرح شکایت نمایید