کل سرقت منزل گردن من است یا فقط اون لبتاپ؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۱ #42288187

سلام از خونه دوستم دزدی شده لبتاپش رو من از کسی میخرم ولی نمیدوتستم لبتاپ دوستم بوده حالا یه سوال سرقت اموال از خونه دوستم کلا گردن منه یا فقط اون لبتاپ رو باید رد مال کنم

مشاوره حقوقی سرقت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فقط لبتاب را باید مسترد کنید و اگر از سرقتی بودن آن اطلاع داشتید عمل شما نیز جرم و قابل مجازات است.

سلام
خرید مال مسروقه نیز جرم می باشد.و طبق ماده ۶۶۲، بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵ هرکس با علم و اطلاع یا با وجود قراین اطمینان آور به‌ اینکه مال در نتیجه ارتکاب سرقت به دست آمده است آن را به نحوی ‌از انحاء تحصیل یا مخفی یا قبول کند یا مورد معامله قرار دهد به ‌حبس از شش ماه تا سه سال و تا (۷۴) ضربه شلاق محکوم‌ خواهد شد.

نه شما مرتکب سرقت نشده و نسبت به خرید لب تاب بدون علم و اگاهی نسبت به خرید مال مسروقه اقدام نموده اید در اینجا لب تاب به دوست شما که صاحب اصلی مال است عودت داده میشود هر چند شما جهل به موضوع داشتید