آیا زوجه میتواند به دلیل عدم پرداخت مهریه حکم طلاق را بگیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۲ #42255874

با سلام و خداقوت
خدمت شما عرض شود بنده حدود ۴ سال قبل با همسرم ازدواج کرده ام و ایشان قبل از شروع زندگی مشترک در خواست مطالبه مهریه و نفقه نموده است. بنده ام هم به صورت اعسار مهریه و نفقه معوقه و حال را پرداخت می نمایم.
نفقه ها (معوقه و حال) را هر ماه از زمان اجرا پرداخت نمود ام و همچنین چهار قسط از مهریه به دلیل گرانی سکه تنوانستم پرداخت کنم. و درخواست اعسار مجدد داده ام. از طرفی ایشان درخواست طلاق نموده است.
سوال دوم: آیا می توانم سکه های چهار قسط پرداخت نشده را پرداخت نکنم و در دادگاه طلاق ایشان حاضر شوم؟ نتیجه دادگاه چه میشود؟
سوال سوم: برای درخواست ازدواج مجدد باید چگونه اقدام نمایم؟

ممنون برای تمام وقت گران بهایی که برای پاسخ به سوال بنده گذاشته اید.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر ارتباطی با طلاق ندارد
بابت معوقه دادخواست تعدیل تقسیط تقدیم کنید
موارد اجازه ازدواج مجدد در ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست احصا شده است

با سلام
خیر در عدم پرداخت مهریه از سوی زوج ، زوجه حق طلاق را نخواهد داشت
برای ازدواج مجدد بایستی یا رضایت همسر اول یا دستور دادگاه را ( در صورت عدم تمکین همسر اول )داشته باشید

باسلام
پس از تایید عدم تمکین زوجه میتوانید درخواست ازدواج مجدد نمایید
مهریه مشخص شده باید پرداخت شود

سلام طلاق ب درخواست زوجه نیاز به اثبات عسروحرج دارد که سخته
اگه رای تمکین گرفتی و قطعی شده اقدام به طرح دعوای ازدواج مجدد کن
اگه فعلا زندگی مشترک را شرع نکرده اید و زن از حق حبس استفاده میکنه که باید تمام سکه ها را پرداخت بعد دادخواست تمکین کنی

سلام
اقساط معوقه مهریه را میبایست پرداخت نمایید و ارتباطی به دادگاه طلاق ندارد
چنانچه عدم تمکین ایشان را دریافت کرده باشید و عدم تمکین ثابت شده باشد میتوانید دادخواست ازدواج محدد مطرح نمایید