اصلا اطلاعی نداشتم که از پولها سرقت شده و وقتیم فهمیدم که دیگه دیر شده بود، چگونه از خود رفع اتهام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۹ #42068599

با سلام بنده با شخصی در اینستاگرام آشنا شدم که گفتش بیا خرید فروش ارز دیجیتال انجام بده و اطلاعات کارت و صرافی که توش عضو بودم رو گفت و بقیه ماجرا رو معمولا تو این پرونده ها خودتون بیشتر میدونید الان ابلاغیه اومده که ظرف ۵ روز باید برم دادگاه ورامین سوالم اینه من اصلا اطلاعی نداشتم که از کارت هکی پول ریخته بحسابم و وقتیم فهمیدم که دیگه دیر شده بود و حسابم مسدود شده بود بانک هم همکاری نمیکرد که مشخصات صاحبان حساب هارو بدن بهم فقط دو نفر از شاکیا شمارمو گیر اوردن و منم شرح واقعه رو بهشون گفتم و شکایت نکردن و پول براشون از حقوقم فرستادم با توجه به این مورد و عدم سابقه ای که دارم ایا باز هم معاونت در جرم برام حکم میدن؟ من از سارق اصلی تونستم فقط یه شماره حساب ارزی خارجی گیر بیارم
معمولا روتین این پرونده چقد زمان میبره چون درنهایت من باید پول شاکیارو از جیب بدم و رضایت بدم ایا دادگاه وقت میده که پول هارو بدم و بعدا بره دنبال سارق اصلی

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
حتما از وکیل کمک بگیرید و دفاعیه و تقاضای اعسار نموده و از دادگاه جهت پرداخت مهلت قانونی اخذ نمایید