اگر از همسرم شکایت کنم و در دادگاه ثابت شود که فرزندم نیست و از طریق زنا به دنیا آمده حکم قضایی برای همسرم چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۸ #42034457

سلام.به طور اتفاقی و شک کردن به همسرم او را زیر نظر گرفتم و متائسفانه با چشم خود دیدم که مرد غریبه ای را به منزلم راه داد با ورود من به منزل و درگیری آن مرد توانست فرار کند و من هم شاهدی برای اثباتش ندارم.در ادامه آزمایش DNA از من ودوفرزندم به درخواست خودم انجام شد در جواب آزمایش که به طور شفاهی به من اعلام شد فرزند کوچک فرزندم نیست که تا کنون همسرم زیر بار نرفته میخواهم بدانم اگر از همسرم شکایت کنم و در دادگاه ثابت شود که فرزندم نیست و از طریق زنا به دنیا آماده حکم قضایی برای همسرم چیست؟ لطفا راهنمایی کنید با سپاس فراوان.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مجازات زانیه محصنه رجم است.

سلام و درود، در صورت اثبات این موضوع با ادله ی قانونی در دادگاه ممکن است همسرتان به جرم زنای محصنه محکوم شده و مجازات آن در حال حاضر اصولا اعدام است؛ اگر چه مشخص است که ناراحت هستید و منطقی می باشد، اما توصیه می گردد فرزندانتان را از جایگاه مادری بیزار نکنید و این خیانت را با جدایی و فراموشی تمام کنید؛ راهی را انتخاب کنید که سعادت شما و فرزندان را داشته باشد؛ موفق باشید.