میتوانیم شکایتی برقرار کنیم که با فریب این اتفاق افتاده؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۷ #41998864

با عرض سلام.من مادرم یک خانه شش دانگ خود را قبل از مرگش بنام نوه اش در ثبت اسناد بنام زده است.بدون امضای ما فرزندان بجز امضای شاهد که مادر خود همین نوه بوده است.حالا ما میتوانیم شکایتی برقرار کنیم که با فریب این اتفاق افتاده. چرا بنام نوه زده و چرا شاهد مادر همین نوه بوده و ما هیچکدام از فرزندان اطلاعی ازین موضوع نداشته ایم. بنحوی این خانه کاملا بنام خواهرم که مادر همین نوه بوده شده است غیر مستقیم.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بتوانید اثبات کنید که در زمان انتقال مادرتان از لحاظ سلامت عقلی دچار مشکل بودند از طریق دادگاه اقدام نمایید.

برای انتقال اموال مادرتان نیازی به رضایت شما نبوده و کاملا قانونی است . اگر مدرک معتبری برای اثبات ادعای فریب و تدلیس و .... دارید امکان طرح شکایت یا دعوی وجود خواهد داشت .