حکم بنده تخفیف پیدا میکنه یا منع تعقیب صادر میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۶۰ #41991284

با سلام و عرض خسته نباشد
بنده پرونده درگیری داشتم و به یک درصد دیه و ۲۱ ماه حبس به دلیل تهدید و ضرب و جرح و تخریب محکوم شدم که قبل از قطعی شدن حکم رضایت گرفتم و متاسفانه چون حکم غیابی نبود قاضی با درخواست واخواهی موافقت نکرد و پرونده به تجدید نظر فرستاده شد بنده فاقد سو پیشینه هستم میخواستم ازتون بپرسم که حکم بنده تخفیف پیدا میکنه یا عدم منع تعقیب صادر میشه با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگررضایت گرفته اید جای, نگرانی نیست

با سلام
با توجه به عدم سوء سابقه و رضایت شاکی شما شامل تخفیف می شوید

با سلام و احترام ضمن تبریک سال نو
بله میتوانید درخواست تخفیف نمایید و قریب به یقین شامل حال شما میشود
موفق و پیروز باشید

سلام با توجه به اخذ رضایت احتمال تبدیل حبس به جزای نقدی وجود دارد

دادگاه معمولا با تخفیف مجازات موافقت می کند مگر اینکه متهم سابق دار یا خیلی شرور باشد

به احتمال خیلی زیاد با توجه به اینکه رضایت طرف مقابل را حاصل نموده اید و سابقه کیفری هم ندارید مستند به مواد ۳۷ و ۳۸ قانون مجازات اسلامی مشمول تخفیف خواهید شد .
ولی دادگاه هیچ اجباری در اعمال تخفیف ندارد.