پرونده رو نمیشه بدیم یه شعبه دیگه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۳۰ #41858317

باسلام و وقت بخیر
لطفا راهنمایی کنید
پرونده برای دو روز دیگر باید رای صادر میشد طبق گفته خود قاضی شعبه و چیزی که در سامانه معین کرده بود
اما امروز داخل سامانه این رو زده:
۴۷-در تاریخ ۱۳۹۹/۱۰/۱۸ وقت نظارت مورخ ۱۳۹۹/۱۰/۲۰ باطل شد ۴۸-در تاریخ ۱۳۹۹/۱۰/۱۸ وقت نظارت به لحاظ با توجه به انجام اقدام مورد نظر، وقت تعیین شده ابطال شد. تجدید و برای تاریخ ۱۳۹۹/۱۰/۳۰ تعیین گردید. در حال حاضر قاضی شعبه ۳ بار عوض شده و هر ۳ قاضی حاضر به رای دادن نبودن درحال حاضرم قاضی اخر نیز حاضر به رای دادن نیست. پرونده کامل کامله جواب تمامی استعلام ها اومده همه چیزش کامله....
هر ۳ قاضی اصلا پرونده رو مطالعه نکردن... باید چیکار کنم رای بده؟نمیشه یکی دیگه رسیدگی کنه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
خیر ارجاع به شعبه دیگر ممکن نیست باید منتظر بمانید.

درود بر شما
دوست عزیز تعیین وقت نظارت در سامانه به معنای تعیین تاریخ صدور رای نیست . خیر امکان تغییر شعبه وجود ندارد .

امکان تغییر شعبه نیست اما به معاون قضایی رجوع کرده و علت را جویا شده و موضوع را بازگو نمایید.

با درود خیر امکان‌ پذیر نیست که شعبه را تغییر دهید.

سلام وقت بخیر
خیر امکان تغییر شعبه وجود ندارد

نخیر امکان تغییر شعبه وجود نداره
صبور باشید

سلام
بهترین راهکار مراجعه به سرپرست مجتمع و پیگیری امر ازطریق سرپرستی می باشد
منطقا هیچ پرونده ای نباید بلاتکلیف و بی دلیل توسط قضات مفتوح باقی بماند