جعل امضا پشت چک را چگونه پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۴ #41843788

با سلام خدمت بزرگواران عزیز.
من ساکن شمالم شخصی در شیراز امضای من رو پشت چک یکی از مشتریهای بنده بعنوان ضامن جعل کرده که حتی شبیه امضا من نیست و از من شکایت نموده و حسابهای من رو مسدود کرده نوبت رسیدگی هم بیست روز دیگست حالا برای رفع مسدودی یا شکایت از طرف چکار باید بکنم؟ آیا باید برم شیراز یا از همین شمال میتونم اقدام کنم ممنون اگه محبت کنین راهنماییم کنید.مبلغ چک یکصد میلیون تومانه

مشاوره حقوقی جعل
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
روز دادگاه نسبت به امضا ادعای جعل کنید و اعلام کنید که امضا را شما نکرده اید دادگاه نسبت به آن رسیدگی و عندالزوم به کارشناسی ارجاع میدهد و پس از آنکه کارشناس امضای شما را تایید نکند دعوای نسبت به شما رد خواهد شد

سلام
کارشناسان تخصصی خط و امضا در دادسراهای تخصصی می توانند اثبات جعل بودن یا اصل بودن امضا را به راحتی اثبات کنند.
برای مشاهده ابلاغ الکترونیک خود می‌توانید به سامانه eblagh.adliran.ir مراجعه کنید.