آیا میشود لایحه ارسال کرد بعد از مدتی که از جلسه میگذره؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۰ #41736924

سلام.
من متهم هستم. جلسه اول دادیاری رو نرفتم. نیابت دادن به استانم نرفتم. نیابت دادن شهرم نرفتم بازم.بعد از چه مدتی میتونم لایحه ارسال کنم روی پرونده و دفاع کنم از خودم.؟؟؟؟ ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام،دوست عزیز در اولین فرصت با نوشتن لایحه دفاعیه و اخذ دستور قضایی نسبت ضم لایحه در پرونده تان وقبل از صدور کیفرخواست اقدام کنید البته در صدور قرارنهایی و دادگاه وقت دفاع خواهید داشت و ...

قبل از صدور قرار نهایی اقدام کنید

تا دادسرا قرار نهایی صادر نکرده شما حق دفاع دارید و همچنین در دادگاه نیز خواهید داشت