تهدید و توهین چه مجازاتی دارد و آیا قابل تخفیف هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۲ #41713417

باسلام. برای کسی که به جرم تهدید و توهین طی دو مرحله ( مرحله اول ۳۰ ضربه شلاق و در مرحله دوم ۷۴ ضربه شلاق ) محکوم و اکنون هر دو در مرحله اجرا است قابل خرید می باشد و اینکه برای شخص سوء پیشینه محسوب می‌شود و مدت آن چه قدر می باشد. با تشکر

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست تبدیل به جزای نقدی قبل از صدور حکم قطعی باید باشه و چون جرایم واجد جنبه خصوصی هستن با رضایت شاکی اجرای مجازات متوقف می شود

ضمن اهدای سلام و احترام
چنانچه رای قطعی صادر شده میبایست اجرا شود و قابلیت خرید ندارد اما چنانچه قبل از صدور رای بازداشت بوده به ازای هر روز سه ضربه کسر میشود پیشنهاد میکنم سعی کنید رضایت شاکی را اخذ کنید چون این جرائم با رضایت شاکی موقوف میشود