چگونه اجاره ماهیانه را از مستاجر بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۰۲ #4163

با سلام من در اسفند ماه ملکی در تهران خریداری کردم و آن را به یک زوج جوان اجاره دادم و اجاره نامه رسمی نیز دارم بعد از دو ماه خانم مستاجر مهریه خود را به اجرا گذاشت و دادگاه برای من نامه ای فرستاد و قرار تامین برای مبلغ رهن صادر کرد و حالا نیز 2 ماه است مستاجر از پرداخت اجاره سر باز می زند و طبق شنیده ها من نمی توانم مبلغ اجاره را از رهن کم نمایم زیرا قرار تامین برای مهریه صادر شده. اکنون از مشاورین محترم این سوال را دارم برای احقاق حق خود چه اقدامی باید انجام دهم با سپاس بی پایان

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید با استناد به قرارداد اجاره دادخواست مطالبه اجاره معوقه و خسارت تاخیر تادیه تقدیم دادگاه کنید به علت توقیف مبلغ رهن برای مطالبه مهریه اجاره بها از پول رهن قابل برداشت نیست

با سلام
برای استرداد مبلغ اجاره می توانید با استناد به قرارداد اجاره دادخواست مطالبه اجور معوقه و خسارت تأخیر تأدیه تقدیم دادگاه نمایید و همانطور که مطلع هستید به علت توقیف مبلغ رهن برای مطالبه مهریه اجاره بها از پول رهن قابل برداشت نمی باشد.
موفق باشید