در دادگاه اگه شاکی بشوند قبول میکنند که بنده اون شب خونه بودم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۵۸ #41598126

سلام وقت بخیر به بنده تهمت دزدی زدن و شبی که دزدی اتفاق افتاده بنده خانه پدر خانمم بودم و تا صبح روز بعد که پدرخانمم و مادرشون هم شاهد هستن ایا در دادگاه اگه شاکی بشن قبول میکنن به عنوان شاهد که بنده اون شب خونه بودم

مشاوره حقوقی افترا
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا اصل برائت است
ثانیا امر عدمی قابل اثبات نیست مگر با اثبات امر وجودی لذا شهود و ادله خود مبنی بر حضور در مکان دیگر را ارائه کنید

بله .شهادت شهود از جمله ادله شرعی حساب می شود.در قانون منعی برای استماع شهادت اقوام سببی قید نشده است

باسلام
بله، شهادتشان قابل قبول است و پذیرفته میشود لکن اعتبارآن به نظر قاضی بستگی دارد

بله در قانون منعی برای شهادت اقوام سببی پیش بینی نشده است لذا شهادت ایشان پذیرفته خواهد شد

باسلام
بله شهادت پدرخانم ومادرخانم شماپذیرفته می شود

ضمن عرض سلام، ایشان برای نسبت دادن این اتهام به شما، نیازمند دلیل و مدرک هستند و صرفا بنا بر ظن و گمان هیچ دادگاهی این اتهام را از ایشان قبول نخواهد کرد، لذا شما نیز می‌توانید علیه ایشان لایحه‌ای مبنی بر افترا تنظیم نمایید، ایضا شما برای رفع اتهام خود در مورد شکایت ایشان هم می‌توانید به شهادت شهود مذکور استناد فرمایید.

دلیل بر پذیرفته نشدن شهادت این افراد وجود ندارد