از اول شکایت کردم پرونده به‌ کلانتری‌ ارجاع‌ شد‌ به پزشکی قانونی معرفی شدم؛ نظریه اصلاح‌ و اعلام‌ شده، کدام را‌ ادامه‌ بدهم‌؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۵ #41532234

باسلام
بنده به نظریه‌ پزشکی‌ قانونی‌ معترض بودم دادگاه‌ تجدید‌ نظر بدون توجه به دلایل‌ بنده‌ با‌ رد اعتراض رای قطعی صادر نموده است به همین جهت درخواست اعمال ۴۷۷‌ نمودم هم‌ چنین با توجه به اینکه تصادف جرحی‌ بود‌ از اول شکایت کردم پرونده به‌ کلانتری‌ ارجاع‌ شد‌ به پزشکی قانونی معرفی شدم نظریه پزشکی قانونی اصلاح‌ و اعلام‌ شده است حالا‌ کدام را‌ ادامه‌ بدم‌ ماده ۴۷۷ یا‌ اینکه از اول شکایت کردم‌ و اینکه این‌ شکایت‌ مجدد‌ من با توجه به اینکه پرونده در دادسرا‌ مختومه‌ شده رسیدگی میشود یا‌ نه

مشاوره حقوقی تصادفات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در خصوص شکایت مجدد،رد میشود چون حکم قطعی میباشد
برای ماده ۴۷۷ بایستی به تایید قاضی برسد که ضمائم و مستندات کافی و قابل قبول میباشد

تقاضای اعاده دادرسی در راستای اعمال ماده ۴۷۷ قانون آیین دارسی کیفری را پیگیری نمایید تا به نتیجه برسید.

با سلام
در مورد شکایت مجدد با توجه به قطعی شدن رای صادره اعتبار امر مطروحه را دارد و مسلما رد میشود. در مورد ماده ۴۷۷ باید مدارک و مستندات شما محکم و مستدل باشد و رییس دادگستری استان تایید نماید تا روند اعمال ماده مطابق بخشنامه اعمال شود