به چه شکل استشهادیه تهیه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۸ #41456903

سلام و عرض احترام و تشکر بابت راهنمایهای مفیدتون
بنده میخواستم شکایت الزام به تمکین بکنم و استشهادیه ضمیمه کنم. میخواستم بدونم برای استشهادیه به چه شکل باید اقدام کنم؟ خودم باید تنظیم کنم و امضای شهود رو بگیرم و ببریم دفتر خدمات قضایی برای طرح شکایت یا مراحل خاصی داره؟
و اینکه چه مدارک دیگه ای رو باید ضمیمه کنم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متنی تهیه شود مبنی براینکه زوجه ازتاریخ .... ترک منزل کرده و فقط شهود ذیل آن را امضاء کنند

سلام
باید استشهادیه ای مبنی بر اینکه شهود حاضر و ناظر می باشند که همسرتان محل زندگی مشترک را مدتی ترک نموده است تنظیم و به امضای شهود رسانید در راستای تحکیم کار می توانید در ساعات مختلف شبانه روز با تماس با فوریتهای پلیسی مراتب عدم حضور همسرتان را صورتجلسه نمایید و همچنین اظهارنامه ای به ایشان مبنی بر تقاضای تمکین ارسال بفرمایید

سلام و وقت بخیر
متن استشهادیه تهیه بفرمایید مبنیبر اینکه افرادی از اینکههمسرتون منزل را ترک کرده اطلاع دارندو شاهد بوده اندو به امضاء همه افراد برسد ضمیمه دادخواست الزام به تمکین نمایید. مدارک لازم برای الزام به تمکین اصل سند نکاحیه، مدارک هویتی زوج و زوجه نیاز است.