افترا و تهمت چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۳ #41349449

با سلام دوست دانشجویم به بنده که دانشجو هستم تهمت سرقت از منزلشان را زد و نتوانست آن را در دادگاه ثابت کند و بنده تبرعه شدم
با شکایت بنده چه حکمی برایش میبرند یعنی مجازاتش چیست؟
چقدر زندان دارد اگر رضایت ندهم؟

مشاوره حقوقی افترا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه افترا جرم بوده و رضایت و عدم رضایت شما در ان تاثیرگذار است دوست شما علاوه بر حبس تعزیری بمدت ۶ماه به جزای نقدی یا شلاق هم محکوم می گردد

سلام وقت بخیر
ضمن اینکه می توانید اعاده حیثیت نمایید و در صورت محرز بودن افترا مجازات ۷۴ ضربه شلاق و یا مدت ۶ ماه حبس که قابل تعلیق است در نظر گرفته می شود.