به عنوان مقصر حادثه جریمه ام را پرداخت کردم مراحل بعدی چیه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۷ #41194194

سلام
من خرداد ماه تصادف کردم و سرنشین جلو آسیب دیده
مقصر ماشینه منه
تمام مراحل طی شده رای صادر شده اجرای احکام رفته و من به عنوان مقصر حادثه جریمه ام را پرداخت کردم
مراحل بعدی چیه؟و چقدر زمان می‌بره تا سرنشین آسیب دیده دیه را دریافت کند؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
بعداز صدور اجراییه شرکت بیمه موظف است ظرف مهلت ۲۰روز دیه را پرداخت نماید در غیراینصورت به مجازات نیم در هزار دیه بازای هرروز تاخیر جریمه میشود

با سلام
سرنشین مصدوم بر اساس رای دادگاه ومعرفی وی به بیمه دیه صدمات وارده را از بیمه گر شما اخذ مینماید وبا توجه به این جزای نقدی را به اجرای احکام واریز نموده ایید لذا تکلیفی دیگر برعهده شما نخواهد بود