آیا من کاری میتونم انجام بدم که تامین نگیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۱ #41165567

سلام صبح بخیر.
یک ماه پیش تصادف کردم در تقاقع بعد از چراغ خودروی ساینا مدل ۹۷ با کارکرد حدود ۸۰ هزار تا جلوی من بوده میره سمت راست و دوباره به سمت چپ میاد جلو سمت راستش میخوره به عقب سمت چپ روآ من هم چون جلوی ماشینم سمت راست به عقب سمت چپ ساینا میخوره ساینا روی خط بین دو لاین بوده. افسر میگه هر سه مقصرید کروکی نمیخواد برید بیمه. چون روآ در کمتر از ۱۵ متر تقاطع ترمز میکنه. ساینا با پرداخت پول روآ رو راضی میکنه و میره. ما فرداش میریم بیمه و خسارت رو از بیمه من میگیرم. الان رفته حل اختلاف و جهت تامین مال و هزینه شکایت و جبران خسارت شکایت کرده. پلیس عکس گرفته و بیمه هم از جلو و عقب ساینا عکس گرفته. باعث تصادف در اصل خودش بوده چون انحراف به چپ داشته. ممکنه به دادگاه نگه که ۳ ماشین برخورد کرده. آیا من کاری میتونم انجام بدم که تامین نگیره و حداقل هزینه برام باشه. در صورتی که به نظرم اصلا حقی نداره. ممنون میشم راهنمایی کنید. با تشکر

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا باید اقدام به اخذ کارشناسی نماید و سپس طرح دعوا . در صورت طرح دعوا ، شورای حل اختلاف شما را هم احضار کرده و در آن جلسه میتوانید به کارشناسی اعتراض نموده و شرح ماوقع را توضیح دهید . به هرحال راهی برای ممانعت از تامین دلیل وجود ندارد .