آیا میتوان از تقسیم ارث صرف نظر نمود تا زمان عروسی یکی از ورثه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۷۳ #41086252

سلام
آیا به علت داشتن نامزد یکی از وراث میتوان از تقسیم ارث صرف نظر کرد تا زمان عروسی ایشان؟
قانون همچین چیزی بیان میکنه؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
هرگاه در نتیجه فوت شخصی، مالی از متوفی به ورثه برسد، وراث یا نماینده قانونی آن‌ها باید حداکثر تا شش ماه پس از تاریخ فوت متوفی، به اداره امور مالیاتی محل سکونت متوفی مراجعه کنند و صورت اموال و بدهی‌های وی را در اظهارنامه مالیات بر ارث قید کنند. پس از آن گواهی نامه تسلیم اظهارنامه مالیات بر ارث صادر و به ورثه داده می‌شود. این گواهی نامه یکی از مدارک لازم برای درخواست گواهی حصر وراثت از شورای حل اختلاف است. در این گواهی، اسامی وراث قانونی اعلام و میزان سهم الارث هر یک از آن‌ها مشخص می‌شود

درودبرشما-در ماده ۵۸۹ قانون مدنی آمده ...هر شریک المال حق دارد هر وقت بخواهد تقاضای تقسیم اموال مشترک را بنماید.در صورت تعدد ورثه هر یک از آنها می توانند از دادگاه درخواست تقسیم سهم خود را از سهم سایر ورثه بخواهد.درنتیجه نامزدی مانع از تقسیم ترکه نیست