برای ابطال، باید وکالت باشد یا شماره اش کافی است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۶۴ #41049338

سلام من وکالت دادم با اختیار کاری و فروش برا ملکم برا ابطال ۱- باید وکالت باشد یا شماره اش کافی است ۲- هر دفترخانه ای امکان ابطال هست یا فقط همان دفتر

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با شماره اون وکالت نامه اقدام به عزل کنید

هر دفترخانه ی اسناد رسمی با اصل وکالت امکان پذیر است

با داشتن شماره وکالت هم می توانید اقدام نمایید.

"با سلام"
با استناد به شماره وکالت میتوان از هر دفتری اقدام نمود

با سلام
در صورتی که شماره وکالتنامه در دسترس باشد میتوانید اقدام نمایید و به خاطر یکپارچه بودن سیستم ، میتوانید از هر دفترخانه ای اقدام نمایید.

سلام
شماره وکالتنامه که باشد کافیست با شما می‌توانید به دفترخانه مراجعه و مراتب عزل را اعلام کنید تا آنجا که ما اطلاع داریم با توجه به الکترونیکی بودن صدور اسناد امکان انجام آن از طریق دفاتر دیگر نیز وجود دارد