نامزدم از من میخواد شکایت کنه، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۲۵ #41014985

سلام
چند مدت پیش نامزدم تو تلگرام با یک پسر که همسایه اش میشه در ارتباط بودن من فهمیدم و شماره اون پسره گرفتم به پسره پیام دادم گفتم با ناموس کسی کاری نداشته باش و از رابطه من نامزدم گفتم گفتم من با نامزدم رابطه داشتم و ... تا پسره بیخیال بشه پسره هم این پیام رو نشون داده به نامزدم حالا نامزدم میخواد از دست من شکایت کنه که ابرو شو بردم ایا به جایی میرسه

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر . اقدامی که انجام داده اید (در حد توضیحات)فاقد وصف مجرمانه است .

با توجه با اینکه در دوران نامزدی طرفین هیچگونه مجوزی جهت رابطه جنسی و تلمیس.... ندارندپس نسبت دادن این امر به طرف مقابل مبنی بر داشتن رابطه جنسی افترا محسوب شده و قابلیت پیگیری داردمگر اینکه در روند دادرسی بسته به نظر قاضی سو نیتی محرز نگردد