ادعای پرداخت چک در صورتیکه شکایت جعل امضا شده باشد چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۵ #40750523

سلام ممنون از پاسخ سوال قبلی من
من ۵ فقره چک برگشتی به مبلغ 50 میلیون از شخصی دارم و به دادگاه شکایت کرد ه ام ایشان ابتدا ادعای جعل امضا چک رو کرد که امضا تایید شد مجددا با سه کارشناس ادعای جعل رو مطرح کرد که مجددا امضا تایید شد مجددا گفت که این مبالغ رو پرداخت کردم و من چون این پول رو به ایشان داده بودم که مشارکت آهن کنه و به من سود بده تمام سودهایی رو که پرداخت کرده بود رو بصورت قبض بانکی به کارشناس ارائه کرد و گفت که من پول این چک رو پرداخت کردم آیا طبق ماده ۲۲۸ قانون آیین دادرسی بعد از دو بار ادعای جعل سند ادعای پرداخت مورد قبول نیست چرا قاضی از اون قبول کرده مگر طبق ماده ۲۲۸ قاضی نباید میپذیرفت اشتباه کرده درسته؟ متاسفانه من قراردادی با ایشان جهت مشارکت نبستم .قاضی هم به کارشناس حسابداری ارجاع داد که ایشان من هرچی پرداخت کردم و هرچی اون پرداخت کرده رو محاسبه طبق نرخ تورم بانک مرکزی کلا من رو ۲ میلیون طلبکار کرده البته الان پرونده رو به دادگاه تجدید نظر اعتراض زده ام آیا امیدی هست پیشنهاد جنابعالی چیه ،ممنون

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با توجه به این که ادعای پرداخت بعد از ادعای جعل عنوان شده ، ادعای پرداخت پذیرفته نیست . ان شاءالله دادگاه تجدید نظر ، حکم را نقض می کند