مدت زمان رسیدگی به پرونده چقدر میباشد،آیا من شکایتی شده؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۹ #40697077

سلام به حضور وکلای محترم

خسته نباشید

سوال من اینه که با توجه به تجربه پرونده های مختلف شکایت کیفری که وکلای محترم داشتند در طول این سال ها، به طور تقریبی و حدودی حداکثر زمان رسیدگی به یک پرونده مثلا مزاحمت تلفنی یا رابطه نامشروع، چند ماهه؟
مثلا من حدود دو سال پیش تهدید به یه شکایت شدم.الان که دو سال گذشته و من سامانه ثنا هم ندارم و آدرسی که از من شاکی داره،اشتباهه و فقط یه شماره از من داره، ولی در کل هیچ خبری در این دو سال نشده، میشه گفت اصلا شکایتی نشده؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله کاملا می توان چنین نظر داد که یا شکایتی از شما نشده و یا اگر هم شده به دلیل کافی نبودن مدارک قرار منع تعقیب صادر شده
حداقل دوهفته تا دو ماه زمان می برد

خیر نمیتوان گفت شکایتی نشده است بایستی به دادسرا مراجعه نمایید و سوابق پرونده هایتان را پیگیری نمایید .

البته ببخشید اگر گفتم با جلبخدمت میرسیدن بر مقوله رویه قضایی نهایتا عرض کردم یعنی در چند مرحله اخطار و ابلاغ که شما رو مجهول المکان اعلام کنند و اگر شاکی مصر در شکایت باشد جلب میدادند .. بنابرین این مطلب رو اضافه کنید به مطلب قبلی که اشتباه برداشت نشه .. ممنون

با سلام و احترام
بهتر است به دادسرا رجوع کرده و سوال نمایید

بسمه تعالی : نگران نباشید شکایتی از شما نشده و نخواهد شد . چون در صورت مثبت بودن یقینا نهایتا ظرف خیلی زیاد طول بده یکماه با جلب شما خدمتتون میرسیدن و پیداتون میکردن . بنابرین دو حالت داره یا بدلیل کسر دلایل ابرازی شکایت کردن و رد شده و منع تعقیب خورده یا اصلا شکایت نکرده . به نظر بنده فراموشش کنید و دیگه راجع بهش فکر نکنید . چون بعد از دو سال دیگه قابل رسیدگی نیست برای این دو موضوعی که فرمودیذ.و خداوند مهربان و پر از محبت رو فراموش نکنید

زمان رسیدگی به مزاحمت تلفنی یا رابطه نامشروع کمتر از ۴ماه است .
درخصوص شکایت دوسال پیش چون تاکنون هیچ خبری نشده ، یا شکایت طرف رد شده یا اصلا شکایتی نشده . نگرانی وجود ندارد

سلام به دادسرا محل زندگی مراجعه کنید و از قسمت رایانه جویا شوید که آیا شکایتی از شما شده با خیر ؟