در صورت محکوم شدن همسرم به تمکین تکلیف دادخواست نفقه ای که درخواست کرده چه می شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۴۹ #40682060

با سلام
من در شهریور ماه ۹۷ اظهارنامه فرستادم مبنی بر برگشت همسرم که بدون اطلاع من منزل رو ترک کردن.و بعد از اون دادخواست الزام به تمکین ارائه دادم که بعد از جلسه اول شورا همسرم دعوای نفقه رو مطرح کردن مبنی بر اینکه من ایشون رو از خونه بیرون کردم وپرونده الزام به تمکین ارسال شد و برای نفقه قرار اناطه صادر شد.در دادگاه بدوی و تجدید نظر رای به الزام به تمکین دادن.آیا با رای الزام به تمکین پرونده نفقه چطور میشود؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
اگر مطالبه نفقه همسرتون درهمان زمانی بوده که ایشون منزل رو ترک کرده و با رای الزام به تمکین شما ایشون ناشزه محسوب شدند پرونده نفقه به نتیجه نخواهد رسید و اگر مطالبه نفقه ایشون برای قبل از دعوای الزام به تمکین شما بوده است طبق قانون درصورت اثبات نفقه تعلق میگیرد.