با تهدید شدید و فحاشی و توهین چگونه باید برخورد قانونی شود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۲۷ #40658924

سلام . یک نفر در تلگرام فحاشی ناموسی و تهدید به پخش فیلم و عکس میکنه لطفا بگید چکار کنم؟

مشاوره حقوقی تهدید
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تحت تهدید به افشای اسرار خصوصی و توهین میتوان طرح شکایت کرد

"با سلام"
از دادسرای ویژه جرایم رایانه ای شکایت
و موضوع را از پلیس فتا پیگیری نمایید

با سلام

نگهداری و ذخیره فیلم های مستهجن ،مستقلا جرم انگاری شده است.

با سلام
به دادسرا مراجعه و شکایت نمایید تا طبق دستور مقام قضایی پلیس فتا بعنوان ضابط اقدام به کشف و تعقیب متهم نماید

باسلام
می توانید شکایت توهین و افترا و تهدید علیه ایشان تنظیم و اقدام نمایید

می تواند باتنظیم شکواییه ازایشان شکایت کنید

ماده۷۴۲ـ
هرکس به وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی یا حاملهای داده محتویات مستهجن را منتشر، توزیع یا معامله کند یا به قصد تجارت یا افساد تولید یا ذخیره یا نگهداری کند، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵/۰۰۰/۰۰۰) ریال تا چهل میلیون (۴۰/۰۰۰/۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
تبصره۱ـ ارتکاب اعمال فوق درخصوص محتویات مبتذل موجب محکومیت به حداقل یکی از مجازاتهای فوق می‌شود.
محتویات و آثار مبتذل به آثاری اطلاق می‌گردد که دارای صحنه و صور قبیحه باشد.
تبصره۲ـ هرگاه محتویات مستهجن به کمتر از ده نفر ارسال شود، مرتکب به یک میلیون (۱/۰۰۰/۰۰۰) ریال تا پنج میلیون (۵/۰۰۰/۰۰۰) ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد.
تبصره۳ـ چنانچه مرتکب اعمال مذکور در این ماده را حرفه خود قرار داده باشد یا به طور سازمان یافته مرتکب شود چنانچه مفسد فی‌الارض شناخته نشود، به حداکثر هر دو مجازات مقرر در این ماده محکوم خواهد شد.
تبصره۴ـ محتویات مستهجن به تصویر، صوت یا متن واقعی یا غیر واقعی یا متنی اطلاق می‌شود که بیانگر برهنگی کامل زن یا مرد یا اندام تناسلی یا آمیزش یا عمل جنسی انسان است.