بنده در مشاوره شرکت کنم یا نه تاثیری در رای دادگاه دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۱۱ #40513489

دادگاه طلاق به درخواست زوجه برگزار شد، زوجه دوشیزه است و شرط خود برای طلاق رو دریافت ۷۰ سکه بهار آزادی قرارداد و دو تا شاهد هم آورده که مادر و پدرش باشن دادگاه شهادت دادن و دلایل خاصی برای درخواست طلاق ندارند. بنده شرط ایشان رو قبول نکردم، حال قاضی نامه معرفی به مشاور خانواده داده و منتظر نظر مشاور هستن، اگر بنده این مشاور رو نرم آیا زوجه میتونه طلاق بگیره؟ بنده نفقه ایشان را تا این تاریخ پرداخت کردم و دلایل ۱۲ گانه جهت طلاق شامل حال ایشان نمیشود، حال بنده مشاور شرکت کنم یا نه تاثیری در رای دادگاه دارد؟ چرا که بنده راضی به طلاق نیستم.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
باطرح این موصوع که راصی به طلاق نیستید در جلسات مشاوره شرکت نمایید.اما در نهایت خانم باید در جلسه دادگاه عسر و حرج خویش را اثبات نماید